Захист звітів з виробничої практики на факультеті харчових технологій

На факультеті харчових технологій на початку нового навчального року традиційно пройшов відкритий захист звітів з виробничої практики.

Студенти напряму підготовки «Харчові технології та інженерія» розповіли про особливості виробництва м’яса та м’ясопродуктів на підприємствах Харківської, Полтавської та Донецької областей.

Вперше за три роки студенти мали можливість реалізувати набуті теоретичні знання, практичні вміння та навички в умовах справжнього великого підприємства, спробувати себе на усіх етапах виробництва м’ясопродуктів, ковбаси, сосисок тощо.

Найбільш корисним та цікавим виявилося проходження практики на підприємствах ТОВ «Глобинський м'ясокомбінат» та ТОВ «Куп’янський м’ясокомбінат», які вже стали партнерами Луганського національного аграрного університету.

Студенти – магістранти спеціальності «Екологія та охорона навколишнього середовища» уже мають певний практичний досвід роботи в різноманітних лабораторіях, науково-дослідних установах та відділах охорони навколишнього середовища. Влітку 2016 року це була остання практика перед випуском, коли майбутні екологи могли не тільки на практиці вдосконалити свої знання, але й спробувати знайти своє перше робоче місце або визначитися з напрямом у пошуку роботи.

Перейняти досвід у старшокурсників були запрошені студенти нового набору, які тільки знайомляться зі своєю майбутньою професією та вчаться бути справжніми студентами. Цікаві доповіді, яскраві презентації та непідробні емоції не залишили байдужими жодного.