Практична освіта під час літньої спеки

Літня спека! Жагуча привабливість водного простору! Несподівані мандрівки та пригоди! – не перепони для допитливих та вимогливих студентів ЛНАУ, для припинення практичної освіти.

27 липня 2016 року студенти факультету харчових технологій провели на Харківській корпорації Техноком, що займається виробництвом харчових напівфабрикатів під торговою маркою Мівіна, де мали змогу згадати та закріпити призабуті теоретичні знання, набуті під час лекційних занять в університеті. Студенти навіть влітку сприймають можливість практичних занять на виробництві з великим ентузіазмом та позитивом, бо це не тільки незабутні враження, занурення у майбутню професію, а головне, нові знайомства, перспективи, впевнений крок у майбутнє!

Р.S: Щира вдячність невтомному завідувачу виробничої практики Пиріжок Т. Ю. та співробітникам факультету харчових технологій!