Практичне заняття на броварні

21 жовтня 2016 року для студентів агрономічного факультету практичне заняття з теми «Технологія виробництва та переробки продукції рослинництва» провели на броварні «Рогань».

Кожного разу подібна форма занять розкриває все більше і більше позитивних моментів. Зокрема цього разу було усвідомлено, що такий навчальний метод не лише дає змогу закріпити набуті знання на практиці, краще засвоїти їх, бо вони емоційно забарвлені. Виїзні заняття – це одна із засад працевлаштування випускників, бо це знайомство з підприємством із середини, змога відчути себе працівником і зрозуміти свої відчуття. Отже, вічне питання студентів – навіщо нам той чи інший предмет? – за такого підходу до практичної освіти стає зайвим, бо здобувачі знань, безпосередньо позаймавшись на виробництві, самі знайдуть відповіді на нього.

Традиційно висловлюємо вдячність за організацію заняття завідувачу виробничої практики та керівництву факультету.

Мітки: ,