Інноваційні аспекти розвитку харчових технологій та обладнання

Інноваційні аспекти розвитку харчових технологій та обладнання

Науковці Луганського національного аграрного університету активно долучаються до міжнародної наукової спільноти. Зокрема, у м. Варна (Болгарія) відбулася II Міжнародна науково-практична конференція «Актуальні проблеми розвитку ресторанного, готельного та туристичного бізнесу в умовах світової інтеграції: досягнення та перспективи».

Луганський національний аграрний університет на цьому заході представляв професор кафедри технологій харчових виробництв Постнов Г. М. На секції «Інноваційні аспекти розвитку харчових технологій та обладнання» він виступив із доповіддю: «Інноваційний спосіб відновлення сухого молока», тези якої увійшли до збірника «Матеріалів конференції».

Загалом на конференції взяли участь понад 100 науковців із 30 навчальних закладів України, Болгарії, Азербайджану, Грузії, Казахстану. Під час зустрічі були розглянуті сучасні тенденції та стратегії розвитку готельно-ресторанного бізнесу та туризму в умовах глобалізації, інновації в галузі харчових технологій та обладнання, а також питання економіки та управління з урахуванням світових інтеграційних процесів.

Мітки: ,