Викладачі факультету харчових технологій Могутова В.Ф., Бабенко Н.М., Смульська К.І. плідно співпрацюють з «Роганським м'ясокомбінатом» щодо практичної освіти наших студентів.
Про корисність подібного виду практичних занять з точки зору наочності ми вже неодноразово вказували. Крім актуалізації зорової, слухової та дотикової пам'яті, співробітники м'ясокомбінату цього разу залучили й смакові рецептори наших студентів, влаштувавши їм дегустацію продукції.
До того ж практичні заняття на виробництві – це занурення у світ професії, це безпосереднє ознайомлення з вимогами до майбутньої діяльності, це руйнація міфів і стереотипів. Це знову ж таки незабутнє враження, які досить складно отримати лише в стінах навчального закладу.
Щира подяка від студентів!