Студентський науковий гурток «Культура харчування»

Керівник Афукова Наталія Олександрівна,

кандидат технічних наук, доцент

 

ПЛАН   РОБОТИ

наукового гуртка «Культура харчування»

на 2020/2021 н.р.

 

№ з/п Тематика роботи Термін виконання
1. Затвердження плану роботи на 2020/21 н.р. Вересень
2. Планування індивідуальної роботи членами наукового гуртка Вересень-жовтень
3. Підготовка та участь у V Науково-практичній конференції студентів, магістрантів та аспірантів «Актуальні проблеми та наукові звершення молоді на початку третього тисячоліття» Жовтень-листопад
4. Заслуховування доповідей на тему «Історичні аспекти впливу харчування на еволюцію людини», «Розглядання джерел зародження та розвитку харчування» Листопад
5. Заслуховування доповіді на тему «Харчова карта світу» Грудень
6. Заслуховування доповіді на тему «Більш глибоке пізнання культури харчування як фізіологічної потреби життєзабезпечення людини» Березень
7. Заслуховування доповідей на тему «Ознайомлення з культурою харчових раціонів. Харчування як складова народних традицій, обрядів, ритуалів, церемоній»,  «Вивчення культури споживання їжі» Квітень
8. Проведення майстер-класу за темою «Культура споживання їжі» Травень
9. Підведення підсумків роботи наукового гуртка Травень

 

Члени наукового студентського гуртка

 «Культура харчування»

Члени наукового студентського гуртка »

Група ХТ81

  1. Желук А. Є.
  2. Константінова М. К.
  3. Лебідь Н. В.
  4. Рай Д. В.
  5. Рожок Є. А.

Група ХТ201с

  1. Бакуменко Р. О.
  2. Бондаренко А. С.
  3. Важенін В. О.
  4. Внуков І. О.
  5. Пугач Д. Є.
  6. Чафонова А. А.

      Група ХТ291с

  1. Биков В. С.
  2. Бойко Ю. А.
  3. Грицова К. В.
  4. Дєргоусов С. В.
  5. Коберник Н.Ю.
  6. Коссе Н. О.
  7. Порох М. П.
  8. Стуканова Є. М.
  9. Точена В. С.

Група ХТ 71

  1. Баєва В. С.
  2. Затеруха В. Р.
  3. Іскра А. В.
  4. Калита А. Г.
  5. Кіщенко Б. В.
  6. Козаченко К. А.
  7. Костін Д. К.
  8. Лисак К. О.
  9. Лютова Г. Р.
  10. Мормуль А. А.
  11. Нестеренко В. В.
  12. Приступа Д. П.
  13. Татаренко М. А.

П Е Р Е Л І К

доповідей і тез доповідей членів наукового гуртка на

V Науково-практичній  конференції студентів, магістрантів та аспірантів «Актуальні проблеми та наукові звершення молоді на початку

 третього тисячоліття»    Секція 4 «Харчові технології: теорія, практика, перспективи»

  1. Лебідь Н.В., Рожок Є.А. Історія розвитку ресторанного бізнесу//Актуальні проблеми та наукові звершення молоді на початку третього тисячоліття: Збірник матеріалів V Наук.-практ. конфер. студентів, магістрантів та аспірантів, 19 листопада 2020 р., Слов’янськ: ЛНАУ, 2020. – С. 175-176.
  2. Чафонова А.А., Бакуменко Р.О. Французька кухня: особливості та традиційні страви//Актуальні проблеми та наукові звершення молоді на початку третього тисячоліття: Збірник матеріалів V Наук.-практ. конфер. студентів, магістрантів та аспірантів, 19 листопада 2020 р., Слов’янськ: ЛНАУ, 2020. – С. 177-178.
  3. Рай Д.В. Сучасні вимоги до складання меню//Актуальні проблеми та наукові звершення молоді на початку третього тисячоліття: Збірник матеріалів V Наук.-практ. конфер. студентів, магістрантів та аспірантів, 19 листопада 2020 р., Слов’янськ: ЛНАУ, 2020. – С. 184-185.
  4. Пугач Д.Є. Бари як найпоширені спеціалізовані заклади ресторанного господарства//Актуальні проблеми та наукові звершення молоді на початку третього тисячоліття: Збірник матеріалів V Наук.-практ. конфер. студентів, магістрантів та аспірантів, 19 листопада 2020 р., Слов’янськ: ЛНАУ, 2020. – С. 186-188.

 

English EN Ukrainian UK
Догори