Акредитація – 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Спеціальність 204 Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Освітньо-професійна програма Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва

Рівень вищої освіти Бакалавр
Освітня програма Переглянути
Переглянути відео
Звіт про самооцінювання Переглянути
Навчальний план Денна переглянути

Заочна переглянути

Робочі програми навчальних дисциплін OK1 Біотехнологія
ОК2 Біохімія з основами фізичної та колоїдної хімії
ОК3 Вища математика
ОК4 Вступ спеціальності
ОК5 Генетика
ОК6 Гігієна перероб прод тваринництва
ОК7 Гігієна тварин
ОК8 Годівля тварин і технологія кормів
ОК9 Іноземна мова
ОК10 Історія України та укр. культури
ОК11 Механізовані технології виробництва продукції тваринництва+
ОК12 Морфологія та фізіологія сг.тварин
ОК13 Науково-дослідна робота студента
ОК14 Неорганічна хімія
ОК15 Організація і управління виробництвом
ОК16 Організація племінной справи
ОК17 Органічна хімія
ОК18 Правознавство
ОК19 Розведення тварин
ОК20 Стандартизація, метрологія і сертифікація
ОК21 Технології виробництва продукції тваринництв
ОК22 ТВП молока і яловичини
ОК23 ТВП бджільництва
ОК24 ТВП птахівництва
ОК25 ТВП свинарство
ОК26 Технологія відтворення тварин
ОК27 Технологія переробки продукції тваринництва
ОК28 Українська мова
ОК29 Фізика
ОК30 Філософія
ОК31 Навчальна практика
ОК32 Виробнича практика
Кваліфікаційна робота ОС Бакалавр
Програма кваліфікаційного іспиту
Рецензії Рецензія – 1
Рецензія – 2
Рецензія – 3
Рецензія – 4
Рецензія – 5
Розклад роботи експертної групи Переглянути
Звіт про результати акредитаційної експертизи освітньої програми Переглянути
Висновок роботи галузевої експертної ради Переглянути
Рішення Національного агентства із забезпечення якості вищої освіти Переглянути
English EN Ukrainian UK
Догори