Випуск бакалаврів з харчових технологій та бакалаврів з технології виробництва і переробки продукції тваринництва 2021

Колектив науково-педагогічних працівників кафедри тваринництва та харчових технологій провів захист кваліфікаційних робіт зі спеціальностей 181 «Харчові технології», 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». У кваліфікаційних роботах були представлені розробки, які стосуються оптимізації технологічних процесів при виробництві харчових продуктів, підвищенню їх якості, аналізу технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Модернізація вітчизняних підприємств харчової промисловості з виробництва та переробки тваринницької продукції, впровадження новітніх технологій і входження України у світове співтовариство потребують конкурентоспроможних фахівців з вищою освітою. Ключовою фігурою сучасного виробництва стає висококваліфікований технолог, без якого підприємство працювати не може. Отже, можна бути впевненим, що наші випускники неодмінно знайдуть престижну високооплачувану роботу.

English EN Ukrainian UK
Догори