Перейти до головного вмісту
edu.lnau.in.ua
Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
  • Українська ‎(uk)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎

Електронний ресурс навчально-методичного забезпечення Луганського національного аграрного університету

Шлях сторінки
  • На головну / ►
  • Курси / ►
  • 16. Факультет ветеринарної медицини, біологічних і... / ►
  • 16.2. Кафедра тваринництва та харчових технологій / ►
  • Технологія харчових виробництв
Сторінка: 1 2 (Далі)
Сирний сомельє
Контроль якості та безпеки продукції галузі
Ресторанний бізнес
Товарознавство, стандартизація та сертифікація
Міжнародна стандартизація та сертифікація
Вступ до спеціальності: 181
Наукова-дослідна робота студентів: 181
Основи виробництва продуктів оздоровчого призначення: 181
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів: 101, 181
Проектування підприємств галузі: 181
Процеси і апарати харчових виробництв: 181
Ремонт і обслуговування обладнання галузі: 181
Стандартизація, метрологія та сертифікація: 181, 204
Технології харчових виробництв: 181
Теоретичні основи харчових виробництв: 181
Технологія м'яса: 181
Технологічне обладнання: 181
Технологія молока: 181
Технологія продукції та організація ресторанного господарства: 181
Товарознавство харчових продуктів: 181, 204
Сторінка: 1 2 (Далі)
Пропустити Навігація

Навігація

  • На головну

    • Новини сайту

    • Глосарій

    • Зв'язок з адміністраторами ресурсу

    • Найбільш поширені запитання (FAQ)

    • Курси

      • 14. Факультет агрономії та будівництва

      • 15. ННІ механізації сільського господарства

      • 16. Факультет ветеринарної медицини, біологічних і...

        • 16.1. Кафедра епізоотології, внутрішніх хвороб тва...

        • 16.2. Кафедра тваринництва та харчових технологій

          • Технологія виробництва і переробки продукції твари...

          • Технологія харчових виробництв

            • Сирний сомельє

            • Контроль якості

            • Ресторанний бізнес

            • Товарознавство, стандартизація та сертифікація

            • Міжнародна стандартизація та сертифікація

            • Вступ

            • Наукова-досл.робота студ.

            • Осн.виробн.прод.озд.призн.

            • Основи сенсорного аналізу харчових продуктів: 6.05...

            • Проектування підприємств галузі: 6.051701, 181

            • Процеси і апарати харчових виробництв: 6.051701, 181

            • Ремонт і обслуговування обладнання галузі: 181

            • Стандартизація, метрологія та сертифікація: 6.0517...

            • Технолог.харч.вир.

            • Теор.осн.харч.вир.

            • Технологія м'яса: 6.051701, 181

            • Технологічне обладнання: 6.051701, 181

            • Технологія молока: 6.051701, 181

            • Технологія продукції та організація ресторанного г...

            • Товарознавство харчових продуктів: 6.051701, 181

            • Фізіологія та гігієна харчування: 6.051701, 181

          • Практична підготовка та дипломування

          • Практична підготовка

          • Дипломування

        • 16.3. Кафедра екології та безпеки життєдіяльності

        • ЗВР

        • ТРДК_1

      • 17. Економічний факультет

      • Разное

      • Донецький коледж

      • Луганський державний обласний навчальний центр під...

Ви не пройшли ідентифікацію (Вхід)
На головну
This page is: General type: coursecategory. Context Категорія: Технологія харчових виробництв (context id 9719). Page type course-index-category.