Перейти к основному содержанию
edu.lnau.in.ua
Вы не вошли в систему (Вход)
  • Русский ‎(ru)‎
    • Русский ‎(ru)‎
    • Українська ‎(uk)‎
    • English ‎(en)‎

Информация о курсе

Путь к странице
  • В начало / ►
  • Курсы / ►
  • 16. Факультет ветеринарної медицини, біологічних і харчових технологій / ►
  • 16.2. Кафедра тваринництва та харчових технологій / ►
  • Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва / ►
  • Технологія виробництва продукції вівчарства й козі... / ►
  • Описание

Технологія виробництва продукції вівчарства й козівництва: 204

  • Учитель: Володимир Кривошеін
  • Учитель: Тетяна Стрижак

Пропустить Навигация

Навигация

  • В начало

    • Новини сайту

    • Глосарій

    • Зв'язок з адміністраторами ресурсу

    • Найбільш поширені запитання (FAQ)

    • Текущий курс

      • Технологія виробництва продукції вівчарства й козі...

    • Курсы

Вы не вошли в систему (Вход)
Технологія виробництва продукції вівчарства й козівництва
This page is: General type: incourse. Context Курс: Технологія виробництва продукції вівчарства й козівництва: 204 (context id 55022). Page type course-info.