Керівник Афукова Наталія Олександрівна,
кандидат технічних наук, доцент
ПЛАН РОБОТИ
наукового гуртка «Культура харчування»
на 2020/2021 н.р.
№ з/п | Тематика роботи | Термін виконання |
1. | Затвердження плану роботи на 2020/21 н.р. | Вересень |
2. | Планування індивідуальної роботи членами наукового гуртка | Вересень-жовтень |
3. | Підготовка та участь у V Науково-практичній конференції студентів, магістрантів та аспірантів «Актуальні проблеми та наукові звершення молоді на початку третього тисячоліття» | Жовтень-листопад |
4. | Заслуховування доповідей на тему «Історичні аспекти впливу харчування на еволюцію людини», «Розглядання джерел зародження та розвитку харчування» | Листопад |
5. | Заслуховування доповіді на тему «Харчова карта світу» | Грудень |
6. | Заслуховування доповіді на тему «Більш глибоке пізнання культури харчування як фізіологічної потреби життєзабезпечення людини» | Березень |
7. | Заслуховування доповідей на тему «Ознайомлення з культурою харчових раціонів. Харчування як складова народних традицій, обрядів, ритуалів, церемоній», «Вивчення культури споживання їжі» | Квітень |
8. | Проведення майстер-класу за темою «Культура споживання їжі» | Травень |
9. | Підведення підсумків роботи наукового гуртка | Травень |
Члени наукового студентського гуртка
«Культура харчування»
Члени наукового студентського гуртка »
Група ХТ81
- Желук А. Є.
- Константінова М. К.
- Лебідь Н. В.
- Рай Д. В.
- Рожок Є. А.
Група ХТ201с
- Бакуменко Р. О.
- Бондаренко А. С.
- Важенін В. О.
- Внуков І. О.
- Пугач Д. Є.
- Чафонова А. А.
Група ХТ291с
- Биков В. С.
- Бойко Ю. А.
- Грицова К. В.
- Дєргоусов С. В.
- Коберник Н.Ю.
- Коссе Н. О.
- Порох М. П.
- Стуканова Є. М.
- Точена В. С.
Група ХТ 71
- Баєва В. С.
- Затеруха В. Р.
- Іскра А. В.
- Калита А. Г.
- Кіщенко Б. В.
- Козаченко К. А.
- Костін Д. К.
- Лисак К. О.
- Лютова Г. Р.
- Мормуль А. А.
- Нестеренко В. В.
- Приступа Д. П.
- Татаренко М. А.
П Е Р Е Л І К
доповідей і тез доповідей членів наукового гуртка на
V Науково-практичній конференції студентів, магістрантів та аспірантів «Актуальні проблеми та наукові звершення молоді на початку
третього тисячоліття» Секція 4 «Харчові технології: теорія, практика, перспективи»
- Лебідь Н.В., Рожок Є.А. Історія розвитку ресторанного бізнесу//Актуальні проблеми та наукові звершення молоді на початку третього тисячоліття: Збірник матеріалів V Наук.-практ. конфер. студентів, магістрантів та аспірантів, 19 листопада 2020 р., Слов’янськ: ЛНАУ, 2020. – С. 175-176.
- Чафонова А.А., Бакуменко Р.О. Французька кухня: особливості та традиційні страви//Актуальні проблеми та наукові звершення молоді на початку третього тисячоліття: Збірник матеріалів V Наук.-практ. конфер. студентів, магістрантів та аспірантів, 19 листопада 2020 р., Слов’янськ: ЛНАУ, 2020. – С. 177-178.
- Рай Д.В. Сучасні вимоги до складання меню//Актуальні проблеми та наукові звершення молоді на початку третього тисячоліття: Збірник матеріалів V Наук.-практ. конфер. студентів, магістрантів та аспірантів, 19 листопада 2020 р., Слов’янськ: ЛНАУ, 2020. – С. 184-185.
- Пугач Д.Є. Бари як найпоширені спеціалізовані заклади ресторанного господарства//Актуальні проблеми та наукові звершення молоді на початку третього тисячоліття: Збірник матеріалів V Наук.-практ. конфер. студентів, магістрантів та аспірантів, 19 листопада 2020 р., Слов’янськ: ЛНАУ, 2020. – С. 186-188.