Перейти к основному содержанию
edu.lnau.in.ua
Вы не вошли в систему (
Вход
)
Русский (ru)
Русский (ru)
Українська (uk)
English (en)
Информация о курсе
Путь к странице
В начало
/
►
Курсы
/
►
16. Факультет ветеринарної медицини, біологічних і харчових технологій
/
►
16.2. Кафедра тваринництва та харчових технологій
/
►
Технологія харчових виробництв
/
►
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів: 6.05...
/
►
Описание
Основи сенсорного аналізу харчових продуктів: 101, 181
Учитель:
Наталія Афукова
Учитель:
Наталля Бабенко
Учитель:
Миколо Головко
Учитель:
Валентина Могутова
Учитель:
Тетяна Мозгова
Учитель:
Катерина Сільченко
Учитель:
Олег Терешкін
Учитель:
Дмитро Хорієлков