День кондитера

Факультет харчових технологій Луганського національного аграрного університету знається не лише на технологіях виробництва якісної м’ясної та молочної продукції. Усі пам’ятають смачні налисники, якими наші технологи щедро годували на Масляну! Проте таланти викладачів та студентів цього факультету дійсно не мають меж!

3 травня 2018 року у Харківському міському центрі зайнятості відбувся незвичайний профорієнтаційний захід – «День кондитера», у якому факультет харчових технологій ЛНАУ взяв активну участь. Студенти факультету влаштували змагання-майстер-класи серед команд юних кондитерів, запропонувавши школярам прикрасити торти кремом, зробити чудесну квіточку з кондитерської мастики, і, наприкінці, поласувати своїм кулінарним шедевром. Це було захоплююче, весело, корисно й смачно!

Технологи не забули нагадати майбутнім абітурієнтам, що в Луганському національному аграрному університеті є ще багато інших цікавих спеціальностей. Тут вас навчать виробляти різноманітні пристрої, що полегшують аграрне виробництво та життя в цілому. Тут ви дізнаєтеся, як правильно вирощувати всі види флори та дбати про різних представників фауни. Тут ви станете на захист планети Земля від екологічних проблем тощо. Випускники ЛНАУ – справжні професіонали, яких чекає успішне майбутнє!

Дякуємо за таку яскраву, майстерну та смачну презентацію нашого університету студентам ІІ курсу факультету харчових технологій Оганесян Діані та Трубіцину Андрію, а також усім викладачам, що вкладають знання та душу у майбутніх фахівців.

Р.S.: Вступ до ЛНАУ – шлях до солодкого життя!

Мітки: