Виробництво – це інтегрований процес. Отже, підвищити власну конкурентоспроможність, як фахівця, можливо лише поглиблюючи свої базові вміння та знання в різних дисциплінах. Щоб довести цю думку, Луганський національний аграрний університет провів практичне бінарне заняття для студентів факультету біологічних та харчових технологій і економічного факультету на підприємстві «САН ІнБев Україна».
Заняття розпочалося з основи – технологічного процесу. Зокрема, розкрили виробничі секрети, як за допомогою чотирьох інгредієнтів варіння (вода, солод, хміль, дріжджі) та одного інгредієнту фільтрації (кульзегур) створити чималий асортимент готової продукції! Тільки-но торкнулися теми готової продукції – ознайомилися з ефективними методиками процесу просування товарів певного виробництва на місцеві та інші ринки! Так, зупинилися на особливостях маркетингової діяльності. Потім від стендів з інгредієнтами поступово перейшли до банерів із цілями та результатами, а значить, не оминули увагою інноваційні підходи управлінського процесу, менеджменту.
Що ж, це заняття наочно продемонструвало й майбутнім технологам, і менеджерам, і маркетологам як планування, організаційна впорядкованість, координованість дій та операцій на початку впливає на результат! Студенти економічного факультету із захопленням занурилися у світ харчових виробництв, а технологи осягнули ази управління людським ресурсом та потенціалом! Подібні заняття – це як погляд на одне явище з різних сторін, такий собі мозковий штурм!Дивись ширше разом з ЛНАУ! #ЛНАУприєднуйся!