Колектив науково-педагогічних працівників кафедри тваринництва та харчових технологій провів захист кваліфікаційних робіт зі спеціальностей 181 «Харчові технології», 204 «Технологія виробництва і переробки продукції тваринництва». У кваліфікаційних роботах були представлені розробки, які стосуються оптимізації технологічних процесів при виробництві харчових продуктів, підвищенню їх якості, аналізу технології виробництва і переробки продукції тваринництва. Модернізація вітчизняних підприємств харчової промисловості з виробництва та переробки тваринницької продукції, впровадження новітніх технологій і входження України у світове співтовариство потребують конкурентоспроможних фахівців з вищою освітою. Ключовою фігурою сучасного виробництва стає висококваліфікований технолог, без якого підприємство працювати не може. Отже, можна бути впевненим, що наші випускники неодмінно знайдуть престижну високооплачувану роботу.